Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Η πολιτική ανυποληψία στιγματίζει την κυβέρνηση, λέει ο Γιαννούλης

Τέμπη: Η πολιτική ανυποληψία στιγματίζει την κυβέρνηση, λέει ο Γιαννούλης

«Οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης, «αδιανόητη η δήλωση του πρωθυπουργού ότι κανείς δεν περίμενε από μία εξεταστική στη Βουλή να βγάλει άκρη για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική πλειοψηφία που ευθύνονται γι’ αυτό, καθώς έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πέσει φως στην υπόθεση».

«Οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Ακολούθως ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  πρόσθεσε ότι η πολιτική ανυποληψία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν πλήττει μόνο την ίδια και το κόμμα της ΝΔ. Αποτελεί πλήγμα και για την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος».

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ότι «στη Βουλή θα έρθει κάποια στιγμή φάκελος με προανακριτικό υλικό που θα εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα» και διερωτήθηκε για το «τι θα πράξει τότε η κυβερνητική πλειοψηφία;».

Καταληκτικά ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αναζητήσουν το δίκαιο τους για τα αυτονόητα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024