Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνέβαλε για να προστατευτεί η χώρα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, τονίζει ο Γιαννούλης

Συνέβαλε για να προστατευτεί η χώρα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, τονίζει ο Γιαννούλης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης τόνισε πως το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «δίνει τη δυνατότητα αυτό το ψήφισμα να συμμορφωθεί η κυβέρνηση για το κράτος δικαίου»

Συνέβαλε για να προστατευτεί η χώρα και για να συμμορφωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέφερε για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καταδίκασε την Ελλάδα σωρεία παραβάσεων του κράτους δικαίου -και όχι μόνον- ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αναπλήρωτης των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στο MEGA.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις από πλευράς ΝΔ στα λεγόμενα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Κώστα Αρβανίτη, ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε ότι «είναι μια παιδική, ερασιτεχνική στρεψοδικία του κ. Πλεύρη που ήταν στη συζήτηση. Συμπλήρωσε την παράγραφο 27 του ψηφίσματος, έχει τη διατύπωση ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις αν η ελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συμμορφωθεί».

«Η συνολική εικόνα της διαχείρισης των οφειλών στον ΣΥΡΙΖΑ διέπετε από το μεγαλύτερο ποσοστό διαφάνειας»

Όσον αφορά το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε πως «δίνει τη δυνατότητα αυτό το ψήφισμα να συμμορφωθεί η κυβέρνηση για το κράτος δικαίου».

Ακολούθως ο Χρήστος Γιαννούλης αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ –  ΠΣ μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην οικονομικού διευθυντή του κόμματος, Θύμιου Γεωργόπουλου, ο οποίος ήταν διευθυντής Οικονομικών Θεμάτων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι πριν λίγες μέρες.

«Ο Θύμιος Γεωργόπουλος είναι ένα ιστορικό στέλεχος»

«Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη διαχείριση των οικονομικών. Διάβασα και άκουσα ότι ο πρόεδρος του κόμματος ή το κόμμα προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Ο Θύμιος Γεωργόπουλος είναι ένα ιστορικό στέλεχος. Η συνολική εικόνα της διαχείρισης των οφειλών στον ΣΥΡΙΖΑ διέπετε από το μεγαλύτερο ποσοστό διαφάνειας έναντι άλλων μεγάλων κομμάτων», τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Καταληκτικά ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε για την κατασκευή του Fly Over στη Θεσσαλονίκη ότι «μιλάμε για το τσίρκο της πολιτικής αναποτελεσματικότητας και έχει και το στοιχείο της αδιαφάνειας».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024