Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλαζονική η στάση του Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή, λέει πατέρας θύματος των Τεμπών

Αλαζονική η στάση του Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή, λέει πατέρας θύματος των Τεμπών

Χαρακτήρισε αντρίκια τη στάση Σπίρτζη, λέγοντας ότι θα κριθεί και αυτός από τη Δικαιοσύνη. «Έχω το αίσθημα της ικανοποίησης, ξεκινούν τα πράγματα και παίρνουν τον δρόμο που έπρεπε να πάρουν», είπε

Παρωδία χαρακτήρισε την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση των ευθυνών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

Εξαπολύοντας βολές στην κυβερνητική πλειοψηφία, ο Παύλος Ασλανίδης, μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση ήταν σε μια γραμμή ευθεία, δηλαδή δεν ήθελε την προανακριτική. Έγινε η Εξεταστική η οποία ήταν μια παρωδία. Το κέρδος ήταν ότι πήγε η Μαρία Καρυστιανού εκεί πέρα που δεν το περίμενε κανείς και τους διέλυσε κανονικά και αυτό που πιστεύω ότι έκανε τον κόσμο να τρελαθεί και να καταλάβει τι γίνεται, ήταν η αλαζονική στάση του Καραμανλή μέσα στην Εξεταστική, που κουνούσε το δάχτυλο».

«Έχω το αίσθημα της ικανοποίησης, μετά από έναν χρόνο ξεκινούν τα πράγματα και παίρνουν τον δρόμο που έπρεπε να πάρουν»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ευρωκοινοβούλιο μαζί με τη Μαρία Καρυστιανού. «Είχαμε κάνει μια αίτηση στις 14 Φεβρουαρίου που είχαμε πάει για να μπει το θέμα των Τεμπών στην Επιτροπή που είναι για τη Δικαιοσύνη και για τις Μεταφορές», ανέφερε.

Ακολούθως πρόσθεσε πως «πέρασε κατεπείγον και στις 18 του μηνός έγινε η εκδίκαση του αιτήματός μας. Αυτό που έγινε να είναι και οι επτά πλευρές του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ μας, όλοι υπερψήφισαν, συν τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και όλη την ελληνική αντιπολίτευση, καταλαβαίνετε ότι όλη η Ευρώπη, όλη η ελληνική αντιπολίτευση είναι απέναντι στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Είναι μόνοι τους πλέον, το έχουν καταλάβει, είναι σε πανικό και θέμα χρόνου να λυθεί αυτό το αίτημα των Τεμπών».

«Αντρίκια στάση του Σπίρτζη, θα κριθεί και αυτός από τη Δικαιοσύνη»

Όσον αφορά το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ώστε να διερευνηθούν τυχών ευθύνες του για την τραγωδία των Τεμπών, ο Παύλος Ασλανίδης τονίζει ότι το βλέπει «ως αντρίκια στάση, μπράβο του, αλλά θα κριθεί και αυτός από τη Δικαιοσύνη».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «έχω το αίσθημα της ικανοποίησης, μετά από έναν χρόνο ξεκινούν τα πράγματα και παίρνουν τον δρόμο που έπρεπε να πάρουν έναν χρόνο πριν. Μπήκαν σε μια σειρά επιτέλους. Εγώ και η Μαρία είμαστε σίγουροι από αυτά που ζήσαμε ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν όλα στην επιφάνεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024