Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσο πούλησε ο Τόμι Χίλφινγκερ τη βίλα του στο Palm Beach

Πόσο πούλησε ο Τόμι Χίλφινγκερ τη βίλα του στο Palm Beach

Ο Τόμι Χίλφιμγκερ και η Ντι Οκλέπο αγοραστή για το σπίτι τους στο Palm Beach στη Φλόριντα

Ο σχεδιαστής μόδας Τόμι Χίλφινγκερ και η σύζυγός του, Ντι Οκλέπο, βρήκαν αγοραστή για την παραθαλάσσια βίλα τους στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Barron’s.

Το μεσογειακού τύπου ακίνητο, για το οποίο ζητούσε πρόσφατα 35,9 εκατομμύρια δολάρια, πωλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα αρχεία του κτηματολογίου.

Χτισμένο το 2006, το «σπίτι αποτελεί παράδειγμα των υψηλότερων προδιαγραφών στη μαστοριά και καμία λεπτομέρεια δεν έχει παραβλεφθεί», σύμφωνα με την καταχώριση της Κρίστιαν Άνγκλ της Christian Angle Real Estate.

Σε έκταση άνω των 465 τετραγωνικών μέτρων, η βίλα διαθέτει επίσημο σαλόνι με οροφές από κυπαρίσσι και τζάκι από κοραλλιογενείς πέτρες, επίσημη τραπεζαρία, οικογενειακό δωμάτιο, γκουρμέ κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας υπνοδωματίου με καθιστικό και δύο μπαλκόνια με θέα στη λίμνη.

Εξωτερικές ανέσεις

Εν τω μεταξύ, οι εξωτερικές ανέσεις περιλαμβάνουν μια εσωτερική αυλή με καμάρες και ένα επιβλητικό τζάκι, μια στεγασμένη λότζια με θέα στο κανάλι της Intracoastal Waterway, μια καλοκαιρινή κουζίνα και χώρο πισίνας με τροπικό τοπίο και μια αποβάθρα.

Το ζευγάρι απέκτησε τη βίλα τον Ιούνιο του 2021 για 21 εκατομμύρια δολάρια, όπως δείχνουν τα αρχεία της PropertyShark. Προσπάθησαν για πρώτη φορά να πουλήσουν το ακίνητο τον Σεπτέμβριο του 2022 για 39,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χίλφινγκερ και η Οκλέπο έχουν κάνει πολλές προσαρμογές υψηλής αξίας στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι, το ζευγάρι -που είναι παντρεμένο από το 2008- άνοιξε ένα άλλο σπίτι μεσογειακού στιλ στο Παλμ Μπιτς. Το 2021, πούλησαν την περιουσία τους στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ για 45 εκατομμύρια δολάρια και πούλησαν μια έπαυλη στο Γκόλντεν Μπιτς της Φλόριντα για 24 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χίλφινγκερ, 72 ετών, ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία μόδας του το 1985 και την πούλησε το 2006 για 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024