Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πρώτη μάχη με την Κρκα με φόντο την τετράδα του EHF European Cup

Ολυμπιακός: Πρώτη μάχη με την Κρκα με φόντο την τετράδα του EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχτεί αύριο (23/3) την σλοβένικη Κρκα για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του EHF European Cup.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δίνει το πιο σημαντικό -έως το επόμενο- ματς της ιστορίας της, αλλά και της σεζόν 2023-24.

Το Σάββατο (23/3) στις 20:30 (OSFP TV), οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ισχυρή Κρκα, την οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στην πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του EHF European Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Στον κρίσιμο πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι», που «τρέχουν» σερί «έξι στα έξι» -φέτος- στην Ευρώπη, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη σλοβένικη ομάδα, με «φόντο» τη ρεβάνς στο Νόβο Μέστο, στις 30 Μαρτίου.

*Στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Κρκα, ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό της Ηλιούπολης, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Τζηράς: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που την Τετάρτη που μας πέρασε, απέκλεισε από το Κύπελλο Σλοβενίας την Τσέλιε, ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αν αυτό μπορέσει να συνοδευτεί και από μια καλή διαφορά, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία».

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024