Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη του Χένες για τον Τσάμπι Αλόνσο και την Μπάγερν

Η αποκάλυψη του Χένες για τον Τσάμπι Αλόνσο και την Μπάγερν

Για την περίπτωση απόκτησης του Τσάμπι Αλόνσο, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, τονίζοντας ότι ο βαυαρικός σύλλογος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι με διαφορά το πιο «καυτό» όνομα σε επίπεδο προπονητών εν όψει του καλοκαιριού, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία απειλεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου την τελευταία δεκαετία και να κατακτήσει τον τίτλο της φετινής Bundesliga.

Οι Βαυαροί, μάλιστα, μαζί με την Λίβερπουλ, είναι οι ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βάσκου προπονητή, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Σε δηλώσεις του στην  γερμανική εφημερίδα «Bild», ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 42χρονο προπονητή είναι υπαρκτό, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι αφού για τον Αλόνσο ενδιαφέρονται κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Οι δηλώσεις του

«Έδειξε πως είναι προπονητής παγκόσμιου επιπέδου και θα είναι πολύ δύσκολο να τον πάρουμε. Σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ εξετάζουν την περίπτωσή του και η Λεβερκούζεν θέλει να τον κρατήσει. Δουλεύουμε και εμείς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Δύσκολα υπάρχει ο κατάλληλος προπονητής και ταυτόχρονα να είναι διαθέσιμος.

Μιλάμε για προπονητές που έχουν ήδη συμβόλαιο με άλλες ομάδες και που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους πούμε πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη επιλογή».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024