Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς. Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς. Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη. Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα».
Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι μεγάλο»
Ο Ντίνος Μήτογλου από την πλευρά του, ανέφερε: «Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε σε αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα. Τώρα είμαστε 2οι στη βαθμολογία και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Χτίζουμε” κάτι μεγάλο και προσπαθούμε όλοι πάρα πολύ. Συνεχίζουμε όλοι την προσπάθεια σε αυτό τον σύλλογο, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ευτυχισμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας ήταν και πάλι εκπληκτικοί και ελπίζω να συνεχιστούν τα sold-out»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».