
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Θα γραφτεί ο επίλογος της πρώτης δίκης γι αυτή την πολύκροτη υπόθεση
Επεσε η αυλαία στην πρώτη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.
Στις 29 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα ανακοινώσει την απόφαση για την ενοχή ή μη της κατηγορούμενης.
Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η αγόρευση του δικηγόρου της κατηγορούμενης Αλέξη Κούγια ο οποίος επί μέρες έδωσε τη δική του μάχη για λογαριασμό της εντολέως του προκειμένου να πείσει δικαστές και ενόρκους ότι δεν είναι ένοχη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του παιδιού της όπως έχει ήδη ζητήσει η εισαγγελέας της έδρας.
Με την απόφαση του δικαστηρίου ουσιαστικά θα γραφτεί ο επίλογος της πρώτης δίκης γι αυτή την πολύκροτη υπόθεση που η αποκάλυψή της είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονου από οκτώ άτομα
- Βόρεια Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών – 4 συλλήψεις, αναζητείται ο δεύτερος αρχηγός
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)
- Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η Πόπη Τσαπανίδου
- Ιράν: Το Ορμούζ είναι κόκκινη γραμμή – Αντίποινα των Φρουρών της Επανάστασης για τα πλήγματα των ΗΠΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε 4 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ


