Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά της συνηγόρου του Δασκαλάκη υπέβαλε ο Κούγιας

Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά της συνηγόρου του Δασκαλάκη υπέβαλε ο Κούγιας

Το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της κατάθεσης Δασκαλάκη για τις 5 Απριλίου.

Το διπλό εδώλιο σήμερα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δικάζεται παράλληλα και για τις δύο υποθέσεις θανάτου των παιδιών της οδήγησε το δικηγόρο της Αλέξη Κούγια ο οποίος συνεχίζει την αγόρευση του, στην υποβολή αιτήματος για διακοπή της δεύτερης δίκης καθώς δεν είναι δυνατόν η κατηγορούμενη και ο ίδιος να βρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο δικαστήρια.

«Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρίς την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου»

«Ως δικηγόρος της κυρίας κατηγορουμένης θέλω να πω ότι εις βάρος της έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο και για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δύο δικαστήρια. Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δύο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα. Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρίς την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου.

Η υπεράσπιση της κυρίας κατηγορούμενης επιθυμεί διακαώς την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης. Στην υπόθεση που διεξάγεται από 14μηνου, μετά την απόρριψη του αιτήματος για συνεκδίκαση, ο συνήγορος της αγορεύει επί 4 ημέρες. Δεν προέβαλα ως κώλυμα την ταυτόχρονη εκδίκαση κι αυτό εκλήφθηκε από την υποστήριξη της κατηγορίας ως αδυναμία. Δε γίνεται να συνεχιστεί η δίκη χωρίς την παρουσία της κατηγορούμενης», είπε ο κ. Κούγιας.

Διακόπηκε η κατάθεση Δασκαλάκη – «Ζητώ να τον εξετάσω κι εγώ»

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως: «Ενώ ακούγατε την αγόρευση μου από τη δίπλα αίθουσα, αποφασίσατε να συνεχίσετε την εξέταση του μάρτυρα Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω για να μη διακοπεί η διαδικασία να μου επιτρέψτε να εξετάσω κι εγώ τον κ. Δασκαλάκη. Είμαι στη διπλανή αίθουσα και την υπερασπίζομαι. Θα γραφτούν βιβλία για την ιστορία αυτή.  Ζητώ να συνεχιστεί η εξέταση του κ. Δασκαλάκη στις 27 για να τον εξετάσω κι εγώ, όχι να υποβάλλω αίτημα για αυτό».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του κ. Κούγια προκειμένου να εξεταστεί ο Μάνος Δασκαλάκης από τον ίδιο σε άλλη δικάσιμο και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της κατάθεσης Δασκαλάκη για τις 5 Απριλίου.

Μήνυση κατά της δικηγόρου

Επιπλέον,ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην υποβολή μήνυσης σε βάρος της δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη.

«Η κατηγορουμένη μηνύει την συνήγορο του κ. Δασκαλάκη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο.

Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η συνήγορος του κ. Δασκαλάκη επιφυλάχθηκε για αντίθετη μήνυση, ζητώντας να καταγράφει στα πρακτικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024