Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: Η μαρτυρία μητέρας 17χρονης – Πώς έμαθε για τη συμμετοχή της κόρης της

Κύκλωμα μαστροπείας: Η μαρτυρία μητέρας 17χρονης – Πώς έμαθε για τη συμμετοχή της κόρης της

Πώς έμαθε ότι το παιδί της εκδιδόταν

«Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα μίας 17χρονης, ενός από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας, περιγράφοντάς το πώς έμαθε για την κόρη της και πώς την γλίτωσε από τους μαστροπούς

Ανησυχία προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, και καταδεικνύουν ότι τέτοιου είδους κυκλώματα λειτουργούν όπως η Λερναία Ύδρα καθώς ξεφυτρώνουν ανά δεκάδες, χτυπώντας καμπανάκι στην κοινωνία και την Πολιτεία.

Δύο από τις επτά ανήλικες που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα, με φερόμενο εγκέφαλο την 25χρονη Μαρία, προέκυψε πως συμμετείχαν και στο προηγούμενο αντίστοιχο κύκλωμα της «Λορέλας» που είχε εξαρθρώσει η Προστασία Ανηλίκων

«Με πήρε η μαμά μίας κοπέλας που είχε γνωρίσει η κόρη μου και έκανε παρέα. Με πήρε η μαμά της και μου είπε πως κορίτσια έχουν πρόβλημα. Εγώ ξεκίνησαν να ψάχνω γιατί έβλεπα την κόρη μου συνέχεια νευριασμένη», περιγράφει η μητέρα στο LIVE NEWS.

»Ήταν πολύ άγρια, δεν ήθελε να με ακούσει, ούτε μαμά δεν με φώναζε. Είχε νευρά με ό,τι και να έλεγα. Τώρα έχει σταματήσει να πηγαίνει σχολείο από όταν έμπλεξε με τα κορίτσια. Είχε απουσίες πολλές και μου είπε πως δεν θα περάσει και να το κόψει. Όταν κατάλαβα τι έγινε άρχισα να το ψάχνω.

»Ήμουν πάντα δίπλα της. Δεν θυμάμαι εάν μου είχε πει για ναρκωτικά. Εάν έχει συμβεί θα μου το έλεγε. Το μόνο που μου είπε ήταν πως μόνο καπνίζει. Ακόμη και 2 ευρώ να είχε την ρωτούσα από πού τα βρήκε. Τώρα είναι πολύ καλά, είναι σπίτι μαζί μου. Μου λέει πως έχει κόψει και δεν ξέρει τι κάνουν τα άλλα κορίτσια».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024