Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: Αυτός είναι ο 36χρονος που συνόδευε ανήλικες - Σε γνωστό σίριαλ εμφανιζόταν ένα από τα θύματα

Κύκλωμα μαστροπείας: Αυτός είναι ο 36χρονος που συνόδευε ανήλικες – Σε γνωστό σίριαλ εμφανιζόταν ένα από τα θύματα

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του κατηγορούμενος ως μέλος του κυκλώματος που προωθούσε στην πορνεία ανήλικες μαθήτριες

Γνωστός από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών είναι ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες μαζί με έναν 55χρονο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είναι ένας από τους άνδρες που συνόδευε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού αλλά και σε πάρτι γνωστών κλαμπ προκειμένου να «ψαρέψουν» νέους πελάτες.

Βίντεο κλιπ και διαφημίσεις

Ο 36χρονος έχει νανισμό για αυτό και τον ονόμαζαν «Νάνο» κατά καιρούς έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα και άλλων τραγουδιστών αλλά και σε διαφημίσεις.

Ο 36χρονος πρωταγωνιστής σε μουσικό βίντεο κλιπ

Στο MEGA και στο Live News μίλησε η μητέρα του 36χρονου λέγοντας ότι είναι σίγουρη ότι ο γιος της δεν εμπλέκεται σε τέτοια κυκλώματα.

«Δεν έχει κάνει κάτι»

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Είναι πολύ καλό παιδί. Τον ξέρει όλη η γειτονιά. Έχει κάνει κάποια βιντεοκλίπ κιόλας. Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Από ότι ξέρω το παιδί μου δεν έχει μπλέξει πουθενά. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι μάνα και ξέρω ότι η μάνα πάντα υποστηρίζει το παιδί της αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Πολύ φιλότιμο παιδί, πάρα πολύ φιλότιμο. Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο αφελής. Μπορεί να του πούνε… ξέρετε όλους τους θεωρούσε καλούς ανθρώπους, όλους και νόμιζε ας πούμε ότι τον αγαπάνε».

Σε γνωστό σίριαλ

Όπως αποκαλύπτεται ένα από τα θύματα του κυκλώματος είναι και μια νεαρή κοπέλα σήμερα 17 ετών που πριν 6 με 7 χρόνια εμφανιζόταν σε γνωστό σήριαλ που έπαιζε σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Η μικρή ηθοποιός εμφανιζόταν ως η ανιψιά του πρωταγωνιστή του σήριαλ.

Η μεγαλύτερη αδερφή της είναι αυτή που αποκάλυψε την δράση του κυκλώματος βλέποντας τα μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο.

Η ανήλικη έχει καταθέσει στην αστυνομία επιβεβαιώνοντας τους ρόλους που είχε κάθε μέλος του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024