Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: «Η 25χρονη έβαζε τα κορίτσια και να διακινούν ναρκωτικά» - Τι λένε οι γονείς

Κύκλωμα μαστροπείας: «Η 25χρονη έβαζε τα κορίτσια και να διακινούν ναρκωτικά» – Τι λένε οι γονείς

Πώς «στρατολογούσε» τις ανήλικες η 25χρονη αρχηγός

Σημαντικά στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας συγκέντρωσαν οι γονείς των θυμάτων, οι οποίοι περιέγραψαν τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά τους.

Χαρακτηριστικά μητέρα θύματος ανέφερε: «Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα, απλά χωρίζονται σε ομάδες. Κινούμαστε όλοι μαζί. Έδωσα δύναμη και στις άλλες μαμάδες για να μην τα παρατάνε».

Ανακουφισμένοι δηλώνουν τώρα οι γονείς των επτά κοριτσιών που αναγκάστηκαν να γίνουν ντεντέκτιβ για να γλιτώσουν τις κόρες τους από το κύκλωμα μαστροπείας και να συλληφθούν από την ΕΛ.ΑΣ.

H 25χρονη δεν τις υποχρέωνε μόνο να προβαίνουν σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής αλλά τις ανάγκαζε να διακινούν ναρκωτικά

Μάλιστα, μητέρα θύματος συνεχίζει την περιγραφή της: «Και εγώ από πίσω ήμουν αλλά δυστυχώς… έγιναν αυτά που έγιναν… Η κόρη μου και πατέρα και και μητέρα είχε και σπίτι είχε. Οπότε, έκανα ό,τι μπορούσα».

Το κύκλωμα ψάρευε τα ανήλικα θύματά του σε κλαμπ. Οι γονείς ήξεραν ότι η 25χρονη είναι η αρχηγός του κυκλώματος. «Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία μιας ακόμη μητέρας, η 25χρονη δεν τις υποχρέωνε μόνο να προβαίνουν σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής αλλά τις ανάγκαζε να διακινούν ναρκωτικά και σε κάποιους.

«Η 25χρονη πήγαινε αρχικά τα κορίτσια σε γνωστά κλαμπ για «γλάστρες» και από εκεί «τσιμπούσε» πελάτες για να κλείσει ραντεβού. Σιγά σιγά απομάκρυναν την κόρη μου, απομακρύνθηκε από εμάς και τότε άρχισα να ψάχνω τι γίνεται. Όπως έχω καταθέσει και στις Αρχές, το κύκλωμα έβαζε τα κορίτσια να διακινούν ναρκωτικά από κλαμπ σε κλαμπ σε γνωστούς πελάτες».

«Συνδέονται τα δύο κυκλώματα»

Oι γονείς των επτά ανήλικων κοριτσιών που έπεσαν θύματα μαστροπείας, κατάφεραν να συλλέξουν σημαντικά στοιχεία, τα οποία παρέδωσαν στις αρχές. Παρακολουθούσαν τις κινήσεις των παιδιών τους και συγκέντρωσαν πληροφορίες τόσο για το κύκλωμα με «εγκέφαλο» την 25χρονη όσο και για εκείνο με «αρχηγό» την «Λορέλα», που φέρονται να συνδέονται μεταξύ τους, όπως υποστηρίζουν.

«Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα, απλώς χωρίζονται σε ομάδες. Η μία έχει αυτές, η άλλη έχει άλλες. Κινούμαστε όλοι μαζί, έδωσα δύναμη και στις άλλες μαμάδες για να μην τα παρατάνε», λέει η μητέρα ενός εκ των ανήλικων θυμάτων.

Οι γονείς δηλώνουν ανακουφισμένοι μετά και τις νέες συλλήψεις από την αστυνομία. «Κι εγώ από πίσω ήμουν, αλλά δυστυχώς… έγιναν αυτά που έγιναν. Η κόρη μου και πατέρα και μητέρα είχε και σπίτι είχε. Οπότε ό,τι μπόρεσα έκανα. Ό,τι μπόρεσα», λέει άλλη μητέρα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024