Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη; «Είναι ψέματα, ράδιο αρβύλα»

Τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη; «Είναι ψέματα, ράδιο αρβύλα»

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη ξεκαθαρίζει τις φήμες για τον διάσημο θείο του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Με τον κόσμο να αγωνιά και να περιμένει τη μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στα μουσικά δρώμενα, ο ανιψιός του Κωνσταντίνος Σφακιανάκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης μιλώντας στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου.

Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί

Αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί»

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είχε πει ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα, ο ανιψιός του δημοφιλούς τραγουδιστή ξεκαθάρισε πως όλα ήταν ψέματα. «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024