Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Νότης Σφακιανάκης σε μια σπάνια εμφάνιση

Ο Νότης Σφακιανάκης σε μια σπάνια εμφάνιση

Ο Νότης Σφακιανάκης για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σε μια σπάνια εμφάνιση. Τα πλάνα που εξασφάλισαν από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Μετά από χρόνια φημών για την υγεία του και την προσωπική του ζωή ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια σπάνια εμφάνιση. Ήταν η κάμερα από την εκπομπή «Το Πρωινό» που συνέλαβε τον διάσημο τραγουδιστή έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα.

Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να χαιρετά τους δημοσιογράφους, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει πως ακόμα και αυτό το «γεια σας» μετά από τρία χρόνια είναι σαν ωριαία συνέντευξη.

«Το μόνο που παρατηρώ ως αλλαγή μετά από τρία χρόνια είναι ότι είναι πολύ γκρίζα τα μαλλιά του», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ, ο Θάνος Βάγιος θέλησε να πει πως τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί άπειρες φήμες για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Ότι μένει μόνος του σε άγνωστη τοποθεσία, ότι έχει χωρίσει από τη γυναίκα του, ότι δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο και ότι ζει εντελώς απομονωμένος και του πηγαίνουν φαγητό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η σπάνια εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μένει στο ίδιο σπίτι τα τελευταία 15 χρόνια στη Βάρκιζα με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

Κυκλοφορούσαν αρκετά σενάρια πως δεν έχει καμία επικοινωνία με τη γυναίκα του και πως τσακώνονται, με το ρεπορτάζ του «Το Πρωινό» να τα διαψεύδει.

Ο Νότης Σφακιανάκης χαιρέτησε τους δημοσιογράφους όταν του μίλησαν χωρίς να προσπαθεί να τους αποφύγει.

«Θέλει και λίγο να μας το δώσει»

«Είναι ξεκάθαρο ότι βλέπει μια κάμερα να τον τραβάει. Ενώ το αντιλαμβάνεται, στέκεται και είναι αυτό που λέμε «θέλει και λίγο να μας το δώσει». Διαψεύδει και ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης ότι είναι απομονωμένος και πήρε πολλά κιλά.

Ο Νότης Σφακιανάκης, όπως σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής, υπήρξε πολύ φιλικός και χωρίς να κάνει κάποια προσπάθεια να αποφύγει τους δημοσιογράφους. «Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ακριβώς όπως τον έχουμε συνηθίσει», συμπλήρωσαν από το πάνελ της εκπομπής.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024