Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η αποψινή καλεσμένη του «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η αποψινή καλεσμένη του «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το «Night Out» και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχονται απόψε στις 00:10 στο MEGA την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η συνάντηση γίνεται στην ταράτσα του «Night Out», όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ξεδιπλώνει» τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια. Με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της μετά από τρία χρόνια απουσίας, τα οποία ήταν συνειδητή απόφαση και όπως λέει, από τα ωραιότερα της ζωής της.

«Ο Κώστας Τσουρός στην αρχή δεν με συμπαθούσε και σχολίαζε το πόσο aggressive έβγαινα αλλά μιλήσαμε, τα λύσαμε και από τότε έχουμε μια φανταστική σχέση. Εκείνος ήταν ο λόγος που επέστρεψα στην τηλεόραση»

«Απείχα από την τηλεόραση γιατί είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Πάθαινα κρίσεις άγχους, γυρνούσα σπίτι, έκλεινα τα παντζούρια και έκλαιγα», εξομολογείται και δηλώνει πιο ήρεμη από ποτέ.

Όσον αφορά στις αλλαγές στα προσωπικά της, ξεκαθαρίζει ότι δεν αποφεύγει να αναφερθεί στη νέα της σχέση ούτε κρύβεται. «Είμαι πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Απλά πλέον θέλω να προστατεύω το περιβάλλον μου», λέει.

Mια έκπληξη θα της προκαλέσει συγκίνηση

Από την κουβέντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, όπου τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

«Ο Κώστας Τσουρός στην αρχή δεν με συμπαθούσε και σχολίαζε το πόσο aggressive έβγαινα αλλά μιλήσαμε, τα λύσαμε και από τότε έχουμε μια φανταστική σχέση. Εκείνος ήταν ο λόγος που επέστρεψα στην τηλεόραση», παραδέχεται.

Η συνέχεια τη βρίσκει στον καναπέ του «Night Out», όπου μια έκπληξη θα της προκαλέσει συγκίνηση. Ένα αγαπημένο της πρόσωπο έρχεται στο πλατό και οι δυο τους «δοκιμάζονται» σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ρυθμό και χορευτικές ικανότητες.

«NIGHT OUT»

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024