Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Ντεσάμπ για τον Εμπαπέ και τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στην Παρί

Τι είπε ο Ντεσάμπ για τον Εμπαπέ και τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στην Παρί

Ο μειωμένος χρόνος παιχνιδιού του Κίλιαν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο μειωμένος χρόνος παιχνιδιού του Κίλιαν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες εβδομάδες θα μπορούσε να είναι καλά νέα για την εθνική ομάδα της Γαλλίας, καθώς μπορεί να τον κρατήσει φρέσκο για το Euro και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο αρχηγός της Γαλλίας, ο οποίος ενημέρωσε την Παρί τον περασμένο μήνα ότι θα αποχωρούσε ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, έχει παίξει μόλις τρία 90λεπτά από τις 14 Φεβρουαρίου. Στη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League, στη νίκη με 3-1 επί της Νις για το Κύπελλο και στην Κυριακάτικη νίκη με 6-2 επί της Μονπελιέ στο πρωτάθλημα.

Τι απάντησε ο Ντεσάμπ

Ερωτηθείς σχετικά ο Ντεσάμπ είπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα: «Είναι σημαντικό να είσαι σωματικά φρέσκος για μια μεγάλη διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι παίκτες θα φτάσουν στο τέλος της σεζόν νιώθοντας λίγο κουρασμένοι.

Αν αυτή η κούραση μπορεί να μειωθεί λίγο (τόσο το καλύτερο)» πρόσθεσε ο Γάλλος τεχνικός ενόψει ενός φιλικού με τη Γερμανία στις 23 Μαρτίου.

Ο Εμπαπέ, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δηλώσει ότι ελπίζει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού φέτος το καλοκαίρι, αλλά μια μετακίνηση στους πρωτοπόρους της LaLiga μπορεί να τον εμποδίσει.

Ο προπονητής της ομάδας κάτω των 23 ετών της Γαλλίας, Τιερί Ανρί δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ρεάλ απέρριψε το αίτημα να αποδεσμεύσει παίκτες για τους Αγώνες.

«Η στάση της Ρεάλ Μαδρίτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι λίγο ξεπερασμένη», είπε ο Ντεσάμπ. «Αλλά οι επιχειρηματίες είναι αυτοί που αποφασίζουν. Εάν δεν είναι σε επίσημη ημερομηνία της FIFA, αν πουν όχι, η απάντηση είναι όχι».

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024