Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alpha Business Banking: Online δυνατότητες για απλοποιημένες, εύκολες και πιο γρήγορες συναλλαγές όπου και αν βρίσκεστε

Alpha Business Banking: Online δυνατότητες για απλοποιημένες, εύκολες και πιο γρήγορες συναλλαγές όπου και αν βρίσκεστε

Διαχείριση λογαριασμών, εκτέλεση πληρωμών ή εμβασμάτων, μετατροπή συναλλάγματος, πληρωμή οφειλών, απλά, άμεσα και ψηφιακά

Σε μία εποχή που οι ψηφιακές συναλλαγές είναι πλέον ο «κανόνας» στην καθημερινότητά μας, η προσαρμογή των επιχειρήσεων στις τεχνολογικές εξελίξεις αποτελεί μονόδρομο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι για έναν επαγγελματία να συμβαδίσει με αυτή την αλλαγή και να ξεκινήσει ένα ψηφιακό «ταξίδι», χωρίς να αντιμετωπίσει εμπόδια τα οποία θα διαταράξουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του;

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία διαδικασία που απαιτεί εξειδίκευση, εμπειρία και ασφάλεια, η οποία ωστόσο μπορεί να απλοποιηθεί από το Alpha Business Banking. Πρόκειται για μία υπηρεσία που παρέχει σε κάθε επαγγελματία τις σύγχρονες λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και τις πληρωμές της επιχείρησής του, με την ταχύτητα και την ασφάλεια που εγγυώνται οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ηλεκτρονικών υπηρεσιών οι οποίες εφαρμόζονται στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις.

Κάθε επαγγελματίας μπορεί πλέον να επωφεληθεί από τα προηγμένα ψηφιακά εργαλεία που του προσφέρει το εταιρικό Alpha Business Banking, για να απολαμβάνει μία πιο άμεση, απρόσκοπτη και εύκολη τραπεζική καθημερινότητα.

Η online διαχείριση εταιρικών λογαριασμών

Το βασικό πλεονέκτημα που προσφέρει το Alpha Bussiness Banking στους επιχειρηματίες είναι πως τους δίνει τον απόλυτο έλεγχο των εταιρικών τους λογαριασμών, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτούς, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται. Μέσω μίας ενεργής συνδρομής στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να βλέπει ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα ποσά των λογαριασμών, καθώς και τις κινήσεις της επιχείρησής του. Επιπλέον, μπορεί να μετατρέπει τα έγχαρτα statements σε ηλεκτρονικά, δηλαδή σε e-statements, για να ενημερώνεται άμεσα, μέσω email, για την έκδοση του αντιγράφου κινήσεων του λογαριασμού του, ενώ μπορεί να διατηρεί και ηλεκτρονικό αρχείο στο ασφαλές περιβάλλον που διαθέτει το web banking, μειώνοντας έτσι και το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησής του.

Εξοικονομώντας χρόνο από την εκτέλεση πληρωμών και εμβασμάτων

Ένα εξίσου σημαντικό προνόμιο που προσφέρει το εταιρικό Alpha Bussiness Banking, είναι η δυνατότητα μεταφοράς χρηματικών ποσών σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μέσω του myAlpha Web. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να εξοικονομεί καθημερινά χρόνο από τις συναλλαγές της επιχείρησης, ορίζοντας επαναλαμβανόμενες μεταφορές και προγραμματίζοντας την αποστολή εμβασμάτων σε μελλοντική ημερομηνία. Με αυτό τον τρόπο, ο επιχειρηματίας διευκολύνεται σε ό,τι αφορά ένα πλήθος τακτικών πληρωμών που αφορούν στην επιχείρησή του, όπως είναι η εταιρική μισθοδοσία και η εξόφληση εισαγωγών. Επίσης, μπορεί να πραγματοποιεί μαζικές πληρωμές με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου και να αυτοματοποιεί άμεσα τις διαδικασίες.

Μία πιο γρήγορη και εύκολη μετατροπή συναλλάγματος

Οι εποχές που η μετατροπή συναλλάγματος ήταν ένας… μπελάς για τους επαγγελματίες έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αφού πλέον με την υπηρεσία Web FX για Επιχειρήσεις, ένας επιχειρηματίας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής του σε συνάλλαγμα από την άνεση του γραφείου του ή του προσωπικού του χώρου. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται online μέσω του myAlpha Web για επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας ακολουθεί μία ψηφιακή διαδικασία που του δίνει τη δυνατότητα να δει τις ισοτιμίες που ισχύουν σε πραγματικό χρόνο και έπειτα, να μετατρέψει το ποσό που χρειάζεται, αρκεί να μην ξεπερνά τα 300.000 USD.

Δυνατότητα πληρωμής οφειλών χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Εκτός από τις παραπάνω παροχές, το Alpha Bussiness Banking προσφέρει ένα ακόμη προνόμιο στους επαγγελματίες: Τους αποδεσμεύει από τις καθιερωμένες επισκέψεις σε κάποιο κατάστημα, για την εξόφληση οφειλών και την πληρωμή δανείων. Πλέον, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί γρήγορα και εύκολα τις πληρωμές των δανείων της εταιρείας από το γραφείο και να κερδίζει χρόνο, να καθορίζει τις πληρωμές του για μελλοντική ημερομηνία και να οργανώνει καλύτερα τις καθημερινές διαδικασίες στην επιχείρησή του. Επίσης, όπως και με τις υπόλοιπες συναλλαγές, έτσι και με την πληρωμή των οφειλών, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να τις αποθηκεύει στον υπολογιστή του, ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα των κινήσεών του.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε πως με την Alpha Online Προθεσμιακή, ο επιχειρηματίας μπορεί να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τα διαθέσιμα της επιχείρησής του και να εξασφαλίσει υψηλές αποδόσεις εύκολα και γρήγορα, από όπου και να βρίσκεται. Πραγματοποιώντας μία σύνδεση στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις, θα ολοκληρώνει άμεσα όλες τις εταιρικές του συναλλαγές, άμεσα, απλά και με ασφάλεια, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024