Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προαστιακός: Νέο θρίλερ με τρένο που... χάθηκε για 20 λεπτά

Προαστιακός: Νέο θρίλερ με τρένο που… χάθηκε για 20 λεπτά

Επρόκειτο για την αμαξοστοιχία 1535 που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα με ώρα αναχώρησης 7:11 το πρωί. Ο προαστιακός θα έπρεπε μετά από 25 λεπτά να είναι στον σταθμό Οινόη αλλά δεν έφτασε ποτέ!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά στον σιδηρόδρομο. Όπως αποκάλυψαν «ΤΑ ΝΕΑ», την Παρασκευή συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα δεν έδινε σημεία ζωής για 20 λεπτά με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον ΟΣΕ!

Ο Σταθμάρχης στην Οινόη όπου θα έφτανε το τρένο, προσπαθούσε να εντοπίσει που βρίσκεται ο συρμός. Όπως αποδείχθηκε τελικά το δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω βλάβης.

Δεν έφτασε ποτέ

Επρόκειτο για την αμαξοστοιχία 1535 που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα με ώρα αναχώρησης 7:11 το πρωί. Ο προαστιακός θα έπρεπε μετά από 25 λεπτά να είναι στον σταθμό Οινόη αλλά δεν έφτασε ποτέ!

Ο Σταθμάρχης αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει. Επικοινωνεί με τoν μηχανοδηγό για να δει τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Στον ΟΣΕ υπάρχει γενική κινητοποίηση καθώς φοβούνται για τα χειρότερα.

«Ο σταθμάρχης δεν έβρισκε τον μηχανοδηγό»

«Φώναζε ο σταθμάρχης της Οινόης, το καλούσε το τρένο να απαντήσει πού είναι, απάντηση δεν πήρε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση» δήλωσε μιλώντας στο Star για το περιστατικό ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης.

 Τι αποκαλύπτει το πόρισμα της Hellenic Train

Το θρίλερ με την αναζήτηση της αμαξοστοιχίας 1535 κορυφώθηκε στην Οινόη, καθώς έφτασε εκεί και το Ιντερσίτι, που παρέμεινε για 18 λεπτά στον σταθμό προκειμένου να επιβιβάσει κόσμο.

Στον Προαστιακό δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, που σημαίνει ότι ο σταθμάρχης στην Οινόη δεν έχει εικόνα για το που βρίσκεται το τρένο. Τα μάτια του είναι ο μηχανοδηγός που όφειλε να ενημερώσει άμεσα για το που βρίσκεται, ή αν καθυστέρησε να ξεκινήσει από την Χαλκίδα λόγω βλάβης όπως και συνέβη.

«Όταν δεν του φωνάξει σημαίνει ότι κάτι άλλο ενδιάμεσο συμβαίνει, κάποια μηχανική βλάβη, Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Όφειλε ο μηχανοδηγός να ενημερώσει» δήλωσε ακόμη ο κ. Τσικαλάκης στο Star.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024