Ακινητοποιήθηκε τρένο από Θεσσαλονίκη για Λάρισα – Κόλλησαν τα φρένα και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί
Λεωφορεία παρέλαβαν τους επιβάτες για να πάνε μέχρι τη Λάρισα.
Όσοι επιβάτες βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι (3/1) στο δρομολόγιο του προαστιακού από Θεσσαλονίκη – Λάρισα έζησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία. Τα φρένα του συρμού κόλλησαν με αποτέλεσμα να αρχίζουν να βγαίνουν καπνοί και το τρένο να ακινητοποιηθεί.
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο ταλαιπωρία για τους επιβάτες.
Τι συνέβη
Ειδικότερα, συρμός του προαστιακού ακινητοποιήθηκε στη Ραψάνη το μεσημέρι της Παρασκευής σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Rthess.gr, ο προαστιακός ξεκίνησε στις 12:25 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Λάρισα και στο ύψος των Νέων Πόρων στο βαγόνι 2 μύρισε ξαφνικά καμμένο. Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να σταματήσει και να επέμβουν με πυροσβεστήρα εργαζόμενοι στο τρένο.
Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας, το τρένο συνέχισε με χαμηλή ταχύτητα μέχρι τη Ραψάνη και εκεί σταμάτησε. Λεωφορεία παρέλαβαν τους επιβάτες για να πάνε μέχρι τη Λάρισα.
Δείτε το βίντεο:
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442