Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»!

«Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»!

Του έβαψε με μηνύματα το αυτοκίνητο για εκδίκηση αλλά το έκανε σε λάθος… στόχο!

Το περιστατικό συνέβη στη Χιλή και έγινε παγκόσμιο viral. «Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πηγαίνω στη δουλειά με το αυτοκίνητο σε αυτά τα χάλια», δήλωσε το θύμα και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Τις τελευταίες ώρες μια μάλλον ιδιόμορφη είδηση έχει γίνει πρώτο θέμα στα λατιν ΜΜΕ της Χιλής.

Μια φωτογραφία, η ιστορία πίσω από από την οποία είναι εκπληκτική. Στο τέλος γελάς, αν και η βάση της μόνο για γέλια δεν είναι.

«Πάμπλο, είμαι έγκυος»

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου το βρήκε στο ίδιο σημείο όπου το είχε σταθμεύσει, αλλά με ένα ξεκάθαρο μήνυμα ζωγραφισμένο πάνω του: «Πάμπλο, είμαι έγκυος», απαντά», καθώς και άλλες ακατανότητες μουντζούρες.

Δίπλα στο λευκό αυτοκίνητο της κινεζικής μάρκας Jac, υπήρχε ένα κουτάκι με μπύρα, που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η συγγραφέας είχε ζωγραφίσει όλο το αυτοκίνητο ούσα μεθυσμένη, εξου και το λάθος.

Λάθος; Ναι. Το αυτοκίνητο δεν ήταν του… Πάμπλο. Ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και η οποία έπεσε θύμα αυτών των μηνυμάτων με μπογιές και σπρέι.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτόν τον Πάμπλο και τώρα πρέπει να δούμε το πώς θα καθαρίσουμε το αυτοκίνητο», είπε η πληγείσα στο La Serena Online.

«Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πήγα στη δουλειά με το αυτοκίνητο έτσι», πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κοκίμπο της Χιλής και ο ιδιοκτήτης του αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα του υπεύθυνου. Τόσο εκείνης που το έβαψε όσο και στοιχεία για τον σεσημασμένο και υποτιθέμενο πατέρα, τον Πάμπλο, με τον οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση.

«Παρκάρω λάθος»

Αυτές τις μέρες, πάλι στη Χιλή, ένα άλλο όχημα με μηνύματα έγινε γρήγορα κι αυτό viral. Είναι ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε απαγορευμένο χώρο (στη μέση της κίτρινης γραμμής και στην έξοδο άλλων οχημάτων) και είναι πλήρως μουτζουρωμένο με μηνύματα με μπογιά σε διαφορετικά χρώματα.

Από το καπό μέχρι τα παράθυρα δεν γλίτωσε ούτε εκατοστό.

«Μην παρκάρετε εδώ, βγαίνουν τα αυτοκίνητα», «Παρκάρω λάθος και εμποδίζω άλλους να φύγουν από το σπίτι τους», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που μπορείτε να διαβάσετε στο λευκό Kia 2000. Προφανώς οι ενοχλημένοι κάτοικοι της περιοχής του έκαναν το αυτοκίνητο… καρνάβαλο ως τιμωρία για τον ένοχο και το παράνομα παρκαρισμένο όχημά του.

Πρόσφατη μελέτη της Línea υπολογίζει ότι μόνο στην Ισπανία 850.000 οδηγοί προκάλεσαν κάποια στιγμή εν γνώσει τους ζημιά σε άλλο αυτοκίνητο. Οι βανδαλισμοί αντιπροσωπεύουν το 22% των μη αμφισβητούμενων αναφορών. Τα στατιστικά στοιχεία αναφέρονται σε γρατσουνιές στο χρώμα (36%), ζημιές σε καθρέφτες (21%) και σπασμένα τζάμια (15%).

Η έκθεση επισημαίνει ως συνήθεις λόγους πρόκλησης τους, «προσωπική εκδίκηση» (44%), «το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο λάθος» (34%) ή «επειδή ήταν καινούργιο» (15%). Μια άλλη σημαντική πληροφορία αναφέρεται στην απάτη. Σύμφωνα την έρευνα της ασφαλιστικής εταιρείας, πάνω 900.000 οδηγοί έχουν ξύσει το δικό τους αυτοκίνητο και δηλώνουν φθορά από βανδαλισμό προκειμένου να πάρουν τα λεφτά ως αποζημίωση για να το βάψουν!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024