Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα: Πρόβλημα με Ντιμπάλα, νοκ-άουτ για 10 μέρες

Ρόμα: Πρόβλημα με Ντιμπάλα, νοκ-άουτ για 10 μέρες

Άσχημα νέα για την Ρόμα καθώς ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για 10 μέρες χάνοντας τα επερχόμενα παιχνίδια της Αργεντινής

Η Ρόμα συνεχίζει να καταδιώκει την Μπολόνια στην μάχη για την τετράδα,όμως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει την ομάδα του με δύο μεγάλα προβλήματα στη γραμμή κρούσης της εν όψει του αγώνα με την Σασουόλο.

Και αυτό γιατί εκτός από τις υπηρεσίες του Λουκάκου θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο «Joya», ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο 90λεπτο του αγώνα με την Μπράιτον για το Europa League, πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (15/3) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα όμως αποχώρησε στο φινάλε με ενοχλήσεις.

Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διαπιστώθηκε τραυματισμός στον δεξί προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για 10 ημέρες εκτός δράσης και θα χάσει τόσο το κυριακάτικο (17/03) ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Σασουόλο όσο και τα δύο προσεχή φιλικά της Αργεντινής απέναντι σε Ελ Σαλβαδόρ (22/03) και Κόστα Ρίκα (26/03).

Αυτός είναι ο πέμπτος τραυματισμός μέσα στη σεζόν για τον Ντιμπάλα που τον αφήνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο παίκτης θα μείνει στην Ιταλία για να συνεχίσει τη θεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει στη δράση στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Λέτσε (01/04).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024