
Ποστέκογλου: «Ο στόχος της Τότεναμ δεν είναι η τέταρτη θέση»
Ο Άγγελος Ποστέκογλου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Τότεναμ να τερματίσει στην 4η θέση, αναφέροντας πως δεν την βλέπει σαν… τρόπαιο.
Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα παρά να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, μιλώντας μετά τη χθεσινή (16/3) ήττα (3-0) από τη Φούλαμ.
Η Τότεναμ θα είχε περάσει πάνω από την Άστον Βίλα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με νίκη, αλλά η ήττα άφησε την ομάδα του Ποστέκογλου στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς σε 28 αγώνες.
Ερωτηθείς ο Ποστέκογλου-γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών) – αν η Τότεναμ θα μπορούσε ακόμα να τερματίσει τέταρτη και να εξασφαλίσει την θέση για τα προκριματικά του Champions League, είπε στους δημοσιογράφους:
«Δεν βλέπω την τέταρτη θέση ως έπαθλο. Δεν θέλω να τερματίσω τέταρτη αν δεν έχουμε μεγαλώσει και δεν έχουμε αναπτυχθεί ως ομάδα. Μέρος της αφήγησης είναι να σε ωθήσει σε τέτοιου είδους θέσεις όπου πιστεύεις ότι η τέταρτη είναι κάποιο είδος επίτευγμα που σου δίνει κάτι για την επόμενη χρονιά.
Η τέταρτη θέση θα ήταν υπέροχη αν νιώθω ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα και δημιουργούμε κάτι που θα μας φέρει επιτυχία την επόμενη χρονιά. Αλλά η τέταρτη δεν είναι ο στόχος μας. Αν τερματίσουμε πέμπτοι, και αν εγώ νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα να αμφισβητήσουμε την επόμενη χρονιά, τότε δεν θα απογοητευτώ».
Η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την -18η- Λούτον σε αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (23/3).
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση

