Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα (17/3) η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας

Σήμερα (17/3) η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας

Σήμερα (17/3, 17:30) το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Καζακστάν

Την πρώτη της συγκέντρωση για το μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/3) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα πραγματοποιήσει σήμερα (17/3, 17:30) η Εθνική Ελλάδος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Καζάκους και να προκριθεί στον τελικό του Nations League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία.

Στην πρώτη προπόνηση θα συμμετάσχουν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, λόγω του αιτήματος του Γκουστάβο Πογέτ να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των play off της Superleague, το οποίο έγινε δεκτό. Επίσης, το παρόν θα δώσουν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό όπως οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Τζόλης, αλλά έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους.

Θυμίζουμε πως ο Πογέτ έχει καλέσει τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024