Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα στην Βαλένθια: Χωρίς Ντέιβις στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague

Πλήγμα στην Βαλένθια: Χωρίς Ντέιβις στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague

Χωρίς τον Ντέιβις θα παραταχτεί η Βαλένθια στους κρίσιμους αγώνες της διπλής εβδομάδας στην Euroleague κόντρα σε Μπάγερν και Μονακό.

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για τη Βαλένθια ενόψει της κρίσιμης «διαβολοβδομάδας» στην Εuroleague και τα ματς απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου (20/3) και Μονακό (22/3).

Οι «νυχτερίδες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τους ψηλό, καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μπράντον Ντέιβις.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη θλάση στην αριστερή του γάμπα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και θα μείνει εκτός δράσης για το προσεχές χρονικό διάστημα, χωρίς να διευκρινίζεται η ημερομηνία της επιστροφής του.

=Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού παλεύει για την είσοδό της στην πρώτη δεκάδα και τα play-in, έχοντας ρεκόρ 13-16 μαζί με τις Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου. Φέτος ο Ντέιβις μετράει με τη Βαλένθια 12,5 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 22,6 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ισπανικής ομάδας μέσα στην σεζόν. Μια πάρα πολύ σημαντική απουσία για τις «νυχτερίδες», που χάνουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες και έναν από τους καλύτερους της διοργάνωσης, γεγονός που τους στερεί πολύ από τη δυναμική της κοντά στο καλάθι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024