
Πέρασαν από το Λος Άντζελες οι Γουόριορς (121-128) – Ήττα για τους Κινγκς χωρίς τον Βεζένκοφ (91-98)
Οι Γουόριορς πέρασαν από την έδρα των Λέικερς με σκορ 128-121, ενώ οι Κινγκς ηττήθηκαν από τους Νικς στο Σακραμέντο, με τον Σάσα Βεζένκοφ να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Πλούσιο ήταν για ακόμη μία βραδιά το πρόγραμμα στο ΝΒΑ με τον μαγικό κόσμο να μας… προσφέρει επτά πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.
Οι Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν το μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς επικρατώντας στο Λος Άντζελες των Λέικερς με σκορ 128-121, ενώ άξιο σχολιασμού αποτελεί το γεγονός πως τα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης χρειάστηκαν 20 λεπτά (!) για να ολοκληρωθούν λόγω προβλημάτων στο ρολόι.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο ασταμάτητος Στεφ Κάρι που μέτρησε 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κλέι Τόμπσον με 26 πόντους. Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν απλά συγκλονιστικός με 40 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ, με τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ να προσθέτει άλλους 23 πόντους μαζί με 13 ασίστ.
Παραμένοντας στην Καλιφόρνια, οι Νιου Γιορκ Νικς επιβλήθηκαν των Κινγκς στο Σακραμέντο με σκορ 98-91, με τους «βασιλιάδες» να αγωνίζονται σε ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον Σάσα Βεζένκοφ που παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Από τους νικητές ξεχώρισαν ο απολαυστικός Τζέιλεν Μπράνσον με 42 πόντους και ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο με 15 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε άλλο ένα νταμπλ-νταμπλ με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ντε’ Άαρον Φοξ έμεινε στους 20 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πέισερς-Νετς 121-100
Πέλικανς-Μπλέιζερς 126-107
Σίξερς-Χόρνετς 109-98
Μπουλς-Γουίζαρντς 127-98
Γκρίζλις-Θάντερ 112-118
Λέικερς-Γουόριορς 121-128
Τζαζ-Τίμπεργουλβς 100-119
Κινγκς-Νικς 91-98
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- Καταδίωξη στο Αντίρριο: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε
- Βερολίνο: Αυτός είναι ο ισλαμιστής που σκόρπισε τον τρόμο στο Pride – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
- Καφές: Οι χώρες που καταναλώνουν τον περισσότερο και οι θεριακλήδες κάτοικοι
- «Ο θάνατος του Ίβαν Ίλιτς»: Από Οκτώβριο ξανά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
