Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα παραμονής του Ενρίκε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί»

Μήνυμα παραμονής του Ενρίκε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί»

Ο Λούις Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Χαρούμενος και πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε.

Το τελευταίο διάστημα ο Ισπανός προπονητής δέχεται την έντονη κριτική των γαλλικών Μέσων λόγω της απόφασής του να περιορίσει τον χρόνο του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Παρίσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ενρίκε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα δέχομαι την αγάπη από τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τον Λουίς Κάμπος. Δουλεύουμε όλοι μαζί για αυτό το μακροπρόθεσμο πρότζεκτ που χτίζουμε. Όλα πάνε καλά».

Το κολακευτικά λόγια του Αλ Κελαϊφί

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λουίς Ενρίκε, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν να αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός ήδη χτίζει μια ομάδα για το μέλλον, σχεδιάζοντας την μετά-Εμπαπέ εποχή για τους Παριζιάνους.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας παραχώρησε συνέντευξη στο RCM Sport, και μεταξύ άλλων μίλησε για το πλάνο που υπάρχει στην Παρί για την κατάκτηση του Champions League, ενώ τόνισε ότι πρώτος στόχος του συλλόγου, είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα με μέλλον.

«Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας (Λουίς Ενρίκε), ο οποίος κάνει φανταστική δουλειά. Κάνει καταπληκτική δουλειά χτίζοντας όλα αυτά. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και το πώς παίζουμε, η στρατηγική, το όραμα», ειπε και συνέχισε: «Ακούστε, το Champions League είναι μεγάλη ιστορία. Ίσως το συζητήσουμε στο μέλλον.

Είπαμε στην αρχή της σεζόν ότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα για το μέλλον. Μια ομάδα που μπορεί πραγματικά να παίξει μαζί για άλλα έξι ή οκτώ χρόνια. Έχουμε τη νεότερη ομάδα στα προημιτελικά. Έχουμε τη νεότερη ομάδα από τους δέκα καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αυτό μας κάνει περήφανους και είναι υπέροχο που ακολουθούμε αυτή τη στρατηγική με νεαρούς παίκτες, Γάλλους επίσης, για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Όλοι είδαν το τελευταίο παιχνίδι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024