Η 29η αγωνιστική της Euroleague ήταν πλούσια σε θέαμα και φαντασμαγορικές φάσεις και από την κορυφή του τοπ-10 δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η πιο εντυπωσιακή στιγμή από το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Αυτή, είναι η περιστροφή του Μόουζες Ράιτ, πάνω στον Ματίας Λεσόρ και το δυναμικό κάρφωμα του Αμερικανού σέντερ των Πειραιωτών, που έστειλε την διαφορά στο +5 για τη ομάδα του, στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης.
Ξεχωρίζουν επίσης, η «no look» ασίστ του Ρίκι Ρούμπιο στον Ερνανγκόμεθ και το alley oop κάρφωμα του Τζος Νέμπο μετά από πάσα του Λορέντζο Μπράουν.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.