Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελπίδα για το στρατοδικείο και τη διεθνή καριέρα

Η Ελπίδα για το στρατοδικείο και τη διεθνή καριέρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα μίλησε για την περίοδο που πέρασε στρατοδικείο και την πρόταση για διεθνή καριέρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα μίλησε για την πρόταση που είχε να κάνει διεθνή καριέρα, αλλά και το στρατοδικείο που είχε περάσει την περίοδο της Χούντας.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Hello», όπου αναφέρηθηκε αρχικά στο 1975 όταν και κέρδισε ένα παγκόσμιο βραβείο τραγουδώντας στη Χιλή. Παρών στην τελετή ήταν και ο Χούλιο Ιγκλέσιας με τον μάνατζέρ του, ο οποίος την ήθελε στην Ισπανία.

«Τι να σου πω; Δεν ευδοκίμησε. Ήμουν άσχετη με αυτά. Αγαπούσα αυτό που έκανα, το χαιρόμουν και δεν ήθελα πολλά πράγματα. Ήθελα να είμαι στην Ελλάδα, να μη στενοχωρήσω τους Έλληνες… Τέτοιες σκέψεις έκανα τότε. Δεν το χειρίστηκε καλά η εταιρεία μου. Πολλές τέτοιες ευκαιρίες μού παρουσιάστηκαν στην πορεία», σημείωσε η Ελπίδα αναφορικά με το γεγονός ότι δεν προχώρησε η επαγγελματική πρόταση.

«Ήταν βήμα για τεράστια καριέρα! Αυτοί ήταν ενθουσιασμένοι μαζί μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χάλασε αυτή η δουλειά», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μπήκαν και τα πολιτικά στη μέση, με τα οποία εγώ δεν είχα καμία σχέση. Με αποκάλεσαν ‘χουντική’, ενώ εγώ με τη Χούντα είχα καταδικαστεί. Δεν το γνώριζε κανείς. Πέρασα στρατοδικείο και καταδικάστηκα σε τρία χρόνια αναστολή», προσέθεσε η Ελπίδα.

«Είχαμε πάει μια εκδρομή με τους φίλους μου και τραγουδούσαμε με τις κιθάρες «Στο περιγυάλι το κρυφό» του Μίκη Θεοδωράκη. Ε, μας πήγαν μέσα! Έμεινα δύο μέρες στο κρατητήριο και ορίστηκε δικάσιμος. Πέρασα στρατοδικείο, αλλά δεν το είπα ποτέ σε κανέναν», περιέγραψε για το στρατοδικείο.

Συγχρόνως, επιβεβαίωσε ότι προσπάθησαν να βλάψουν την καριέρα της όταν την αποκάλεσαν «χουντική». Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι έγινε από ζήλεια, η Ελπίδα σημείωσε πως δεν το γνωρίζει αυτό και δεν την ενδιαφέρει να μάθει. «Ό,τι έγινε, έγινε», υπογράμμισε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024