Τον τρόμο και τον φόβο που έζησε ένας άνδρας στον δρόμο την στιγμή που μια συμμορία τον ανάγκασε να μπει σε ένα φορτηγό, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Τα πλάνα δείχνουν ένα κόκκινο βαν να σταματά έξω από ένα σπίτι στο Μπράντφορντ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ, στις 6 Μαρτίου, τρεις άνδρες βγαίνουν έξω και κατευθύνονται σε ένα δρομάκι.
Λίγες στιγμές αργότερα, οι τρεις φαίνονται να σέρνουν έναν άνδρα στο βαν καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να δραπετεύσει.
Ο 40χρονος Ali Rafiq, του οποίου η κάμερα κλειστού κυκλώματος έπιασε τους δράστες, είπε:
«Ήμουν σε απόλυτο σοκ όταν το είδα. Ένιωθα ένοχος καθώς ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι άκουσα κάποιον να γκρινιάζει και να στενάζει – αλλά νόμιζα ότι ήταν μια λογομαχία. Μόνο όταν παρακολούθησα το βίντεο, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί και τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία. Αν δεν ήμουν στο σπίτι και δεν το έβλεπα πίσω, κανείς δεν θα ήξερε ότι συνέβη – είναι πολύ τρομακτικό».
Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε: «Η αστυνομία ερευνά μια αναφορά απαγωγής μετά από τραυματισμό ενός άνδρα στην οδό Westcroft, στο Μπράντφορντ γύρω στις 11.10 π.μ. την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Το θύμα έφερε τραύματα στο σαγόνι και τα πλευρά του. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Bradford CID».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.