Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ροντινέι: «Οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί, αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο» (vid)

Ροντινέι: «Οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί, αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο» (vid)

«Ηρθαμε εδώ και δώσαμε απαντήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός χθες βράδυ σημείωσε μία ιστορική νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 6-1 εκτός έδρας για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ροντινέι, μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων μίλησε στο κανάλι του Olympiacos TV για το ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, με τον Βραζιλιάνο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ροντινέι, μετά τη σπουδαία νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο Λατινοαμερικάνος μπακ επισήμανε πώς «πολλοί δεν το πίστευαν (εννοεί στο ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή) διότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο παιχνίδι. Όμως ήρθαμε εδώ και δώσαμε απάντηση. Θα σας έλεγα ψέματα πώς πίστευα ότι θα βάζαμε έξι γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί αλλά εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο. Τους στέλνω λοιπόν ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνουν για εμάς».

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα ποδοσφαίρου

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού έζησε χθες μια απίστευτη βραδιά αφού η ομάδα μπάσκετ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι για τη Euroleague, ενώ στη συνέχεια η ομάδα ποδοσφαίρου έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε την πρόκρισή της για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ θέλησε με τη σειρά της να στείλει τα δικά της συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την τρομερή προσπάθειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν ένας άθλος η όλη προσπάθεια του συλλόγου.

Παράλληλα, στάθηκε και στη Φενέρμπαχτσε, την οποία θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, στις 11 και 12 Απριλίου αντίστοιχα!

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Πολλα συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Conference Leauge. Ήταν ένας άθλος!

Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε στις 11 και 12 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» να αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίστοιχα.

Το «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτα και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτευχθούν δυο μεγάλες νίκες! Όλοι μαζί, με τον κόσμο μας για οδηγό!».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024