Σε ανάρτησή του στα social media ο Γάλλος σέντερ δήλωσε πως «αυτό είναι το σπίτι μου» και τόνισε πως είναι υπερήφανος που παραμένει στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος
«Ολυμπιακέ, με υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τη φανέλα της ομάδας για άλλα τρία χρόνια. Από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα ότι αυτό είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι κομμάτι αυτού του υπέροχου-winning club. Στον οργανισμό, ο οποίος μου δίνει την ευκαιρία, στο σταφ και στους οπαδούς, που κάθε ημέρα για την υποστήριξή τους, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ».
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν».
Kalimera είπαμε; Ε, ας πούμε και μια kalispera !!! ☕️☀️?
Έφερε τον Γάλλο και θα τον κρατήσει μέχρι το 2027!!! ?
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.