Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι, στην εθνική οδό στον Βόλο και ενώ η σύζυγός του βρισκόταν δίπλα του προσπαθώντας μάταια να πάρει τον έλεγχο του οχήματος.
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε τελικά στις προστατευτικές μπάρες – Η σύζυγος του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Το ζευγάρι επέστρεφε από το Πασχαλινό τραπέζι το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος πέθανε την ώρα που οδηγούσε στην εθνική οδό Λάρισας- Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας.
Η σύζυγός του παρά το σοκ φάνηκε ψύχραιμη και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος από τη θέση του συνοδηγού, αλλά οι κινήσεις μόνο του τιμονιού δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψει την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες.
Οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον σύζυγό της ήταν ήδη αργά καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα