Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Είχε αρπάξει με το δεξί το μαχαίρι...» - Ξεσπά ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση σε ουζερί

Θεσσαλονίκη: «Είχε αρπάξει με το δεξί το μαχαίρι…» – Ξεσπά ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση σε ουζερί

Ο 65χρονος ισχυρίζεται πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου πελάτη, καθώς οι κινήσεις και οι εκφράσεις του ήταν ασυνήθιστες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 55χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές του μήνα, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι, για την οποία ο κατηγορούμενος – θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα.

Ο 65χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα σημάδια στο σώμα του από την επίθεση είναι ακόμα εμφανή. O ίδιος προσπαθεί να αναρρώσει και κυρίως να δικαιωθεί.

«Οι γιατροί τρόμαξαν σήμερα που είδαν την κοιλιά μου. Για μία μερίδα φαγητό», δηλώνει μιλώντας στο Live News.

Η στιγμή του μαχαιρώματος ζωντανεύει ξανά και ξανά μπροστά στα μάτια του. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα.

«Παίρνει το πιρούνι και αγριεύουν τα μάτια του, τόσο που δεν το πίστευα. Του αρπάζω το χέρι και αυτός είχε αρπάξει με το δεξί το μαχαίρι», περιγράφει.

Ο 65χρονος λέει πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου πελάτη, καθώς οι κινήσεις και οι εκφράσεις του ήταν ασυνήθιστες.

«Έρχεται, μπαίνει, αφήνει το μηχανάκι μπροστά στο μαγαζί. Τον ξέρω, έχει πέντε χρόνια εδώ. Κατάλαβα ότι είχε πάρει κάτι πολύ βαρύ, όχι ποτό είχε ξεφύγει», αναφέρει.

O δράστης πήγαινε στο κατάστημα τα τελευταία πέντε χρόνια σταθερά, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα

Ο μάγειρας πήγε να του πάρει παραγγελία, όπως κάνει με όλους τους πελάτες του μαγαζιού:«“Θέλω να φάω κάτι ελαφρύ”, μου λέει. Έφευγαν τα μάτια του. “Πολύ ωραία”, του είπα. “Έχω κοτόσουπα, έχω πρασόρυζο” και μου λέει “όχι, όχι τέτοια. Ελαφρύ σε κρέας”. Σε κρέας είχα κοντοσούβλι».

Ενώ, αρχικά ζήτησε κάτι ελαφρύ, τελικά κατέληξε στο κοντοσούβλι. Ο 65χρονος μάγειρας του πήγε τη μερίδα και λίγο αργότερα ο πελάτης τον φώναξε στο τραπέζι.

«Κολλάει στο κοντοσούβλι. Το βλέπω που το κόβει και λέει “έλα λίγο, είναι σημερινό ή μπαγιάτικο;”».

Αιτία της επίθεσης, που τον έστειλε στο κρεβάτι του χειρουργείου, ήταν η μερίδα που ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν της ώρας, αλλά χθεσινή.

Ο μάγειρας, θύμα της επίθεσης με το μαχαίρι, γνώριζε τον συγκεκριμένο πελάτη. Όπως σημειώνει πήγαινε στο κατάστημα τα τελευταία πέντε χρόνια σταθερά, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

«Δεν ξέρω με τι νευρικότητα ήρθε. Παρελθόν με εμένα δεν είχε», τονίζει.

«Τον βρήκε με το μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα»

Ο Λευτέρης Μπλιώνας, δικηγόρος του κατηγορούμενου, δήλωσε στο Live News πεπεισμένος ότι όταν η υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο θα γίνει μεταβολή κατηγορίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό στο κατάστημα και έδωσε μια διαφορετική εκδοχή, αναφέροντας ότι ο δράστης ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος.

«Ο εντολέας μου πήγε στο κατάστημα, το οποίο όταν άνοιξε ανήκε στον ίδιο και στην (τότε) κοπέλα του. Στη συνέχεια για φορολογικούς λόγους πήγε στο όνομα της κοπέλας και αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει το καθεστώς και έχει μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πήγε για φαγητό και εισερχόμενος στο κατάστημα χαιρέτησε τον μάγειρα, παρήγγειλε και αντελήφθη ότι η ποιότητα του φαγητού δεν είναι καλή. Τότε ζήτησε τον λόγο από την κοπέλα που είχαν σχέση και ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ο μάγειρας βγήκε και άρχισε να τον βρίζει και να κουνάει έντονα το χέρι του. Στο σημείο αυτό, ο πελάτης μου σηκώθηκε από την καρέκλα, η κοπέλα μπήκε ανάμεσά τους και γυρίζοντας ο πελάτης μου τον βρήκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα».

Σύμφωνα με τον κ. Μπλιώνα, από τα έγγραφα του νοσοκομείου προκύπτει ότι δεν επλήγη κάποιο ζωτικό όργανο του μάγειρα.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024