Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό βίντεο - 10χρονο κορίτσι γρονθοκοπεί 6χρονο σε σχολικό λεωφορείο

Σοκαριστικό βίντεο – 10χρονο κορίτσι γρονθοκοπεί 6χρονο σε σχολικό λεωφορείο

Το βίντεο της άγριας επίθεσης έγινε viral.

Απίστευτες σκηνές βίας μεταξύ ανηλίκων εξελίχθηκαν σε σχολικό λεωφορείο στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Νάιλς του Μίσιγκαν, όπου μαθητές ηλικίας 10 και 6 χρονών ξεκίνησαν καβγά.

Μάλιστα, η άγρια επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο κλιπ που φαίνεται να τραβήχτηκε από κινητό μαθητή, ένα κορίτσι που πηγαίνει στην 5η τάξη του δημοτικού (επομένως είναι περίπου 10-11 ετών) εμφανίζεται να γρονθοκοπεί ένα εξάχρονο παιδάκι, αφού προηγουμένως έχουν τσακωθεί με φωνές και βρισιές.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καβγάς φαίνεται πως ξεκίνησε επειδή το 6χρονο αγοράκι προσπάθησε να ρίξει το κινητό που κρατούσε στα χέρια του το κορίτσι στο πάτωμα. Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα και η 10χρονη σηκώθηκε από το κάθισμά της και επιτέθηκε άγρια στον κατά αρκετά χρόνια μικρότερό της μαθητή. Καθώς το χτυπά αλύπητα, ακούγεται μια συμμαθήτριά της να γελάει, προειδοποιώντας τη ότι η σκηνή καταγράφεται σε βίντεο. Κάποια στιγμή το αγόρι της ζητά να σταματήσει, ωστόσο μετά συνεχίζει και αυτό να τη βρίζει εξοργισμένο.

Το βίντεο της άγριας επίθεσης έγινε viral, προκαλώντας πολλά ερωτήματα σε γονείς της περιοχής που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να μην παρενέβη κάποιος ενήλικος ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο επισημαίνεται ότι την ώρα του καβγά δεν υπήρχε συνοδός στο λεωφορείο, επομένως ο μόνος ενήλικος που ήταν παρών ήταν ο οδηγός του.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ο οδηγός πρέπει να σταματήσει το σχολικό σε ένα ασφαλές σημείο για να παρέμβει, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και η παρέμβαση μπορεί να καθυστερήσει. «Έχουν ληφθεί άμεσα μέτρα σε σχέση με το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με την τοπική αστυνομία, ενώ έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024