Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής στην ομάδα βόλεϊ γυναικών ο Ντράγκαν Νέσιτς

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής στην ομάδα βόλεϊ γυναικών ο Ντράγκαν Νέσιτς

Ο Ντράγκαν Νέσιτς είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Καλμαζίδη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τεχνικό Ντράγκαν Νέσιτς, ο οποίος θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Ο 54χρονος διαθέτει σημαντική εμπειρία στους ευρωπαϊκούς πάγκους με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Challenge Cup με την ιταλική Μόντε Σκιάβο (2009).

Επίσης, ο Νέσιτς έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών της Βουλγαρίας (2014-16) και του Μαυροβουνίου (2016-17), καθώς και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας U20, ενώ σε επίπεδο συλλόγων εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μακάμπι Χάιφα, Τσανάκαλε, Ταργκοβίστε, Καζέρτα, Μπάρι, Γαλατασαράι και Μόντε Σκιάβο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νέσιτς θα αντικαταστήσει τον Καλμαζίδη, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που αναλαμβάνω προπονητής σε μια σπουδαία ομάδα στο βόλεϊ στις γυναίκες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολύ καλά το μέγεθος του συλλόγου και τη μεγάλη επίδραση που έχει το τμήμα στους οπαδούς της ομάδας. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους αγώνες μας και ανυπομονώ να την ζήσω», δήλωσε ο Νέσιτς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. «Θέλω να πω ότι βρήκα μια γυμνασμένη και καλή ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προηγούμενο τεχνικό τιμ. Στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσω να περάσω την ενέργεια μου στην ομάδα και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024