Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από την παραίτηση στην παραμονή του Όθωνα Ηλιόπουλου... μια διαρροή δρόμος

Από την παραίτηση στην παραμονή του Όθωνα Ηλιόπουλου… μια διαρροή δρόμος

Ο τρόπος χειρισμού και οι διαρροές από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν όπως όλα δείχνουν την απόφαση για παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου, που επικοινώνησε με τον Στ.Κασσελάκη. Για πόσο... μένει να φανεί

Από το δεν ξέρω τι θα κάνω την έδρα μου, στην «παραίτηση» και ακολούθως στο «είμαι μάχιμος με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες διαδραματίστηκε ένα χοντρό παρασκήνιο γύρω από τις προθέσεις του βουλευτή Επικρατείας Οθωνα Ηλιόπουλου με αιχμή τα δημοσιεύματα ότι παραιτείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενοχλήθηκε ο ίδιος από τις διαρροές και υπήρξε τηλεφώνημα με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη το απόγευμα της Πέμπτης.

Η είδηση – η οποία διασταυρώνεται από πολλές πηγές, οτι δηλαδή έγιναν συζητήσεις και τη θέση λαμβάνει η 4η επιλαχούσα Πόπη Τσαπανίδου- ήταν αρκετή ώστε να κάνει την ίδια ημέρα δήλωση ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και αν η πρόθεση αποχώρησης ήταν υπαρκτή -όπως και τα τηλεφωνήματα όλων των πλευρών- φαίνεται πως τα σενάρια που ξεκίνησε ο ίδιος ο κ. Ηλιοπουλος κλείνουν – προς το παρόν- με τη δήλωση του.

Από την Κουμουνδούρου δεν σχολιάζουν την ανατροπή, λένε απλά ότι τα σενάρια για αποχώρηση έκλεισαν από το ίδιον μέσω δηλαδή της δήλωσης του.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε εκφράσει δημοσιως την πρόθεση του να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων. Πριν από μερικές ημέρες, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Ηλιόπουλος είχε πει πως δεν ήταν σίγουρος για το τι θα κάνει με την έδρα του, εξαιτίας του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024