Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Τριάρα και πρόκριση στους «8» του Champions League

Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Τριάρα και πρόκριση στους «8» του Champions League

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και πέρασε στους «8» του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Η πρώτη πρόκριση σε νοκ άουτ φάση του Champions League μετά την εποχή Μέσι είναι γεγονός για την Μπαρτσελόνα. Όπως και το 2020 έτσι και τώρα οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν επί της Νάπολι (3-1) παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάπως έτσι το σύνολο του Τσάβι θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής (15/3), η οποία θα διεξαχθεί στη Νιόν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς μιας και Φέρμιν Λόπεζ στο 15′ και Κανσέλο στο 17′ έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα τους με τους Ισπανούς κάπως έτσι να γίνονται το απόλυτο «αφεντικό» του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μείωσαν με τον Ραχμάνι, μπαίνοντας έτσι ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι «παρτενοπέι» είχαν τις στιγμές τους ώστε να στείλουν το ματς στην παράταση, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.  Έτσι ότι δεν κατάφερε η πρωταθλήτρια Ιταλίας το πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 83′ ο οποίος έκανε το 3-1 και «σφράγισε» την πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Φερμίν (61′ Ρομπέρτο), Κρίστενσεν (61′ Ρομέου), Γκιντογάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (81′ Φέλιξ)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ρούι (64′ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Τραορέ (78′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (64′ Λίντστρεμ), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (90+3′ Ενγκόνγκ)

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024