Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σκούπες στην κορυφή των cleaning trends που όντως αξίζουν τα λεφτά τους

Οι σκούπες στην κορυφή των cleaning trends που όντως αξίζουν τα λεφτά τους

Τρεις σκούπες που θα σου λύσουν τα χέρια

Το σκούπισμα πολλές φορές μοιάζει με αγγαρεία. Όσο κι αν αγαπάς να ζεις σ’ ένα καθαρό σπίτι, είναι αλήθεια πως η καθαριότητά του φαντάζει κουραστική. Όμως το σκούπισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Γι’ αυτό βρήκαμε τις σκούπες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

Η ηλεκτρική σκούπα θα έπρεπε να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο ξεκούραστη και να είναι ο καθημερινός σου σύμμαχος για ένα καθαρό σπίτι. Όμως, δεν κάνουν όλες οι σκούπες την ίδια δουλειά και δεν έχουν το ίδιο καλό αποτέλεσμα. Αν η παλιά σου σκούπα δεν αποδίδει αρκετά, αν είναι βαριά και καθόλου εύχρηστη, τότε αυτά είναι αρκετά red flags για να αλλάξεις ηλεκτρική συσκευή και να βρεις μία που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο τις δικές σου όσο και του χώρου σου.

Επειδή το σκούπισμα είναι μια διαδικασία μηχανική, που συνήθως κάνουμε χωρίς καμία σκέψη, αυτές οι τρεις σκούπες θα κάνουν το καθάρισμα του σπιτιού παιχνιδάκι και όντως αξίζουν τα λεφτά τους.

Σκούπα Stick IQ VC-920

Η σκούπα αυτή της IQ υπόσχεται να κάνει το σκούπισμα ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είτε ως χειρός είτε με μπαστούνι, διαθέτει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος για καθαρή ατμόσφαιρα, αλλά και καλώδιο πέντε μέτρων. Με το πρωτοποριακό πέλμα της, καθαρίζει αποτελεσματικά το δάπεδο και τα χαλιά σου. Αν ψάχνεις γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό, τότε βρήκες τη λύση που έψαχνες.

Σκούπα Stick Cecotec Conga RockStar 1500 Ray Free

Είναι επαναφορτιζόμενη και λειτουργεί με μπαταρία. Μπορεί επίσης να μετατραπεί εύκολα σε σκουπάκι χειρός, προσφέροντας γρήγορη λύση καθαρισμού όταν απαιτείται. Με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 1 ώρα και μικτή βούρτσα που καθαρίζει όλους τους τύπους βρωμιάς, η σκούπα αυτή είναι ιδανική για τις καθημερινές ανάγκες καθαρισμού του σπιτιού.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick & Χειρός Deerma DX700

Η ηλεκτρική αυτή σκούπα της Deerma είναι πολυλειτουργική, παρέχει εντυπωσιακά ισχυρή αναρρόφηση για την απορρόφηση της βρωμιάς και της λεπτής σκόνης στο σπίτι και στο αυτοκίνητο και είναι εξοπλιμένη με τρεις εναλλάξιμες βούρτσες. Είναι ελαφριά, εύχρηστη, με υψηλή απόδοση και εργονομικό σχεδιασμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό ραφιών, πάγκων εργασίας και επίπλων όπως καναπέδες και πολυθρόνες. Υπόσχεται να μην υπάρχει ούτε ένα μέρος με σκόνη στο σπίτι σου!

Ό,τι κι αν ψάχνεις για το καθάρισμα του σπιτιού σου θα το βρεις στο SHOPFLIX.gr ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς και σε βολεύει

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Δεν σταματούν εκεί! Γιατί αν κάνεις όλες τις μεγάλες σου αγορές στο SHOPFLIX με κάρτα Visa, κόστους πάνω από 1000€ και σου επιστρέφουμε 100€ κατευθείαν στην κάρτα σου για να συνεχίσεις τις αγορές σου στο SHOPFLIX!

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024