
Έκκληση της Ντιναμό στους οπαδούς της: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα»
Με σχετική της ανακοίνωση η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάλεσε τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ.
Δύο μέρες απέμειναν για την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League, στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των Κροατών στο «Μάξιμιρ».
Η UEFA έχει χαρακτηρίσει το εν λόγω παιχνίδι ως «επικίνδυνο» απαγορεύοντας τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών στη Θεσσαλονίκη. Γεγονός που προσπαθεί να αποτρέψει και η Ντιναμό, η οποία μέσω σχετικής της ανακοίνωσης ζήτησε από τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν προς Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική αστυνομία είναι σε επαφή με τις κροατικές αρχές προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βρεθούν οπαδοί της Ντιναμό στην Θεσσαλονίκη, όπως συνέβη αντίστοιχα και στο Ζάγκρεμπ.
Η ανακοίνωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:
«Υπενθυμίζουμε πως με απόφαση της η UEFA έχει απαγορέψει την παρουσία οπαδών της ομάδας μας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια για όλη τη σεζόν. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να σεβαστούν αυτή την απόφασηκαι να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα! Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την υποστήριξη τους!».
- Δύο σοροί εντοπίστηκαν σε Τήλο και Κω – Εξετάζεται εάν πρόκειται για πατέρα και κόρη από την Τουρκία που αγνοούνται
- Οι ενδεκάδες του ιστορικού τελικού ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή (pics)
- Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι – Τραυματίστηκε σε πεζοπορία
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Ένας μικρός από το Ροζάριο (vid)
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση



