Τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μπακς και κυρίως με τον ρόλο του στην ομάδα του Μιλγουόκι, με τον Έλληνα φόργουορντ να αγωνίζεται ελάχιστα.
Στις ΗΠΑ μάλιστα, επιχείρησαν να κάνουν μια κατηγοριοποίηση των συμβολαίων των Μιλγουόκι Μπακς και όπως ήταν λογικά έγινε ειδική αναφορά και στον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Οι value for money και ο Θανάσης
Στους παίκτες με τα value for money συμβόλαια τοποθετήθηκαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις, ενώ στην κατηγορία των παικτών που προς το παρόν εισπράττουν όσα αξίζουν αλλά στο μέλλον μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν για εκείνους, βρέθηκαν ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο Τζέι Κράουντερ και ο Πάτρικ Μπέβερλι.
Σε αυτούς που -σύμφωνα με τον αρθρογράφο- χρειάζονται χρόνο για να αποδείξουν την αξία τους συγκαταλέγονται ο Αντρέ Τζάκσον Τζούνιορ, ο ΜαρΖόν Μποσάμ, ο Κρις Λίβινγκστον και ο Έι Τζέι Γκριν, ενώ οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντανίλο Γκαλινάρι και Πατ Κόνατον λαμβάνουν παραπάνω απ’ όσα πρέπει.
Τέλος, γίνεται αναφορά και σε αυτόν ο οποίος έχει… συμβόλαιο-“εφιάλτη” για την ομάδα, που δεν είναι άλλος από τον Κρις Μίντλετον.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.