Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Πεντελικού, ο Δήμος Πεντέλης

Αποχωρεί από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Πεντελικού, ο Δήμος Πεντέλης

Απρόσμενη εξέλιξη λαμβάνει η ιστορία του ΣΠΑΠ, μετά την αποχώρηση του Δήμου Πεντέλης.

Αποχωρεί ο Δήμος Πεντέλης από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού, μετά από απόφαση της 6ης έκτακτης κατεπείγουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/3 και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.

Ειδικότερα, την αποχώρηση του Δήμου Πεντέλης από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλαση του Πεντελικού, ύστερα από εισήγηση της δημάρχου, Νατάσσας Κοσμοπούλου, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/3.

«Δεν οδηγηθήκαμε εύκολα σε αυτήν την απόφαση. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Πάνω από το βουνό δεν βάζουμε τίποτα και κανέναν. Η Πεντέλη είναι εξαιρετικά σημαντική για να υποτάσσεται σε πολιτικές, πόσο μάλλον σε προσωπικές ατζέντες. Ως πολίτες του δήμου που φέρει το όνομά της ως άνθρωποι που ζούμε στις παρυφές του βουνού και στις πλαγιές του γνωρίζουμε καλά το ευαίσθητο οικοσύστημα και τον κρίσιμο ρόλο του για την ποιότητα ζωής στους δήμους που το περιβάλλουν», δήλωσε εξαρχής η Δήμαρχος.

Επανεκλογή Προέδρου

Η αποχώρηση του Δήμου Πεντέλης αποφασίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την επανεκλογή του προέδρου του συνδέσμου Βλάσση Σιώμου. «Για πέμπτη (5η) συνεχόμενη θητεία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) επανεξέλεξε Πρόεδρο του, τον Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας Βλάσση Σιώμο, την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στην Ειδική Συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου» αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται και τα άλλα πρόσωπα που συγκροτούν την διοίκηση του συνδέσμου μετά τις εκλογές: «Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα για τα θέματα οργάνωσης & λειτουργίας παιδικών εξοχών και κατασκηνώσεων Ιωάννης Μπούσουλας, ενώ η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης Βλάσση Σιώμο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Λειτουργίας & Αναβάθμισης Κέντρου Προβολής Μαραθωνίου Δρόμου Δήμου Μαραθώνα Ευάγγελο Κυπαρίσση, τον Δημοτικό Σύμβουλου Δήμου Διονύσου Εμμανουήλ Κόκκαλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Ιωάννη Παραχεράκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Κηφισιάς Γεώργο Σκορδίλη ως Τακτικά Μέλη».

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024