Ο Ολυμπιακός στη «μάχη» των playoff της Volley League
Στη «μάχη» των playoff του πρωταθλήματος της Volley League ρίχνεται ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Μίλωνα σήμερα (11/3, 17:00).
Στη «μάχη» των playoff του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Δευτέρα (11/3), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 17:00 (ESAP TV), για τον πρώτο ημιτελικό (φάση 1-4) της Volley League, με στόχο την πρώτη νίκη.
Στην ημιτελική φάση με τον Μίλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τρεις νίκες, για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League.
Προς γνώση του κοινού, αξίζει να σημειωθεί, πως για την αγορά εισιτηρίου ισχύει η κάρτα μέλους του ερασιτέχνη.
Σπύρος Χανδρινός: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος»
O Σπύρος Χανδρινός μίλησε ενόψει των αγώνων για το playoff τονίζοντας πως «μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ, ξεκινώντας αύριο με αντίπαλο τον Μίλωνα, που έχει δείξει μέχρι στιγμής ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά είμαστε ο Ολυμπιακός και θα κάνουμε τα πάντα, για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, εμπιστεύομαι αυτούς τους τρεις διαιτητές»
- Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442