Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στη Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για τέσσερις εβδομάδες ο Έντερσον

Πρόβλημα στη Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για τέσσερις εβδομάδες ο Έντερσον

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν κέρδισε στο Άνφιλντ όπου έμεινε στην ισοπαλία με την Λίβερπουλ (1-1) στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά έφυγε λαβωμένη από το Mερσεϊσάιντ, χάνοντας με τραυματισμό έναν από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές.

Πλήγμα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο Έντερσον είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τερματοφύλακας των Πολιτών, Έντερσον, τραυματίστηκε στη φάση του 47ου λεπτού της αναμέτρησης, όταν και υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Νούνιες, με τα σημερινά ρεπορτάζ να αναφέρουν, ότι ο 30χρονος πορτιέρε έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό βέβαια αποτελεί πλήγμα και για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, η οποία τον Μάρτιο θα δώσει δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με Αγγλία και Ισπανία, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να μην δίνει φυσικά το «παρών» στα ματς της Σελεσάο.

Τα παιχνίδια που χάνει

Όπως είναι λογικό, ο Έντερσον θα χάσει τον αγώνα τον Σίτιζενς με την Νιούκαστλ για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο (16/3), και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την Άρσεναλ (31/3), μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Έντερσον, ο οποίος αγωνίζεται στη Σίτι από το 2017, φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη, έχοντας κρατήσει 12 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ έχει δεχθεί συνολικά 31 γκολ.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024