Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης για Τέμπη: Τσιμέντο και στις ευθύνες - Ο Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Καραμανλή

Κασσελάκης για Τέμπη: Τσιμέντο και στις ευθύνες – Ο Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Καραμανλή

Καταλογίζει στον πρωθυπουργό «βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης μετά το 2019»

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο Στέφανος Κασσελάκης και εξαπολύει μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τραγωδία των Τεμπών.

«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης.

Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλογίζει στον πρωθυπουργό «βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης μετά το 2019» και σημειώνει πως «έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες».

«Παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή»

Στο κάδρο μπαίνει και ο πρώην υπουργός Μεταφορών με τον Στέφανο Κασσελάκη να τονίζει πως «όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμα του δε ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλώντας να δυναμώσει το αίτημα για Δικαιοσύνη «για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας».

Καταλήγει αναφέροντας πως «η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν».

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024