Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζητούμενο η ενίσχυση του εργασιακού δυναμικού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ζητούμενο η ενίσχυση του εργασιακού δυναμικού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το εργασιακό μας δυναμικό», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σύμμαχο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προχωρά σε δράσεις και συνέργειες προκειμένου να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα.

H πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αξιοποίηση των ταλέντων μέσω του «Μηχανισμού Ενίσχυσης Ταλέντων» (TalentBoostMechanism), επέλεξε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για υποστήριξη ώστε να δοθούν προοπτικές ανάπτυξης με τη δραστηριοποίηση των νέων ανθρώπων εντός της Περιφέρειας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας.

Πρόκειται για ένα σύνολο δράσεων που βασίζονται σε συνολικά οκτώ πυλώνες και μπορούν να διαθέσουν στις ευρωπαϊκές Περιφέρειες κονδύλια που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Εναρκτήρια διμερής τεχνική συνάντηση

Στο πλαίσιο αυτό διεξήχθη το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου, στην Τρίπολη, η εναρκτήρια διμερής τεχνική συνάντηση μεταξύ των φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ομάδας υποστήριξης, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο και σκοπό έχει να εντοπίσει ταλέντα, να τα αναπτύξει και να τα πείσει να μείνουν και να εργαστούν στην περιοχή μας. Είναι η πρώτη φάση από ένα πυκνό πλέγμα δράσεων που σκοπεύουμε να κάνουμε προκειμένου να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το εργασιακό μας δυναμικό», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και κάλεσε όλους τους παραγωγικούς φορείς να συμμετάσχουν σε αυτόν τον διάλογο που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, ώστε το τελικό συμπέρασμα να είναι πληρέστερο και ουσιαστικότερο για τα επόμενα βήματα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024