Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης - Επέστρεψε στο σπίτι του

Πήρε εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Επέστρεψε στο σπίτι του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έχει επιστρέψει σπίτι του μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη δύο εμφράγματα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως ανέφεραν στην εκπομπή Super Κατερίνα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Σοκαρισμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης

«Το Σάββατο ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του, πήρε το εξιτήριο νωρίς το πρωί. Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μια χαρά, ο καρδιολόγος του, του είπε ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να προσέχει κάποια πράγματα και όλα θα πάνε μια χαρά. Ήταν μια περιπέτεια, ήταν ένα σοκ για εκείνον, γιατί δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την υγεία του μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται ότι αφού έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, ο ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους!».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν εκείνη που επέμεινε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και έμεινε στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024