Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε τα δεδομένα για τους τραυματίες του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Λαύριο και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν παίκτες εκτός δράσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να δώσει ένα μικρό… update για την κατάστασή τους.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Τόμας Γουόκαπ συνεχίζει τις θεραπείες με εντατικούς ρυθμούς και στόχος είναι να προπονηθεί Τρίτη – Τετάρτη. Παράλληλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης νιώθει καλύτερα, αλλά δεν έχει προπονηθεί ακόμα, ενώ εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Δεν αναφέρθηκε στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που δεν αγωνίστηκε με το Λαύριο ώστε να προφυλαχθεί.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο γιατί έκανε πολύ καλή εμφάνιση, στο πρώτο μέρος εκτέλεσε πάρα πολύ καλά. Η άμυνά μας ήταν υποτυπώδης στο πρώτο μέρος, στο τρίτο δεκάλεπτο αποκαταστήσαμε την τάξη, κερδίσαμε το παιχνίδι και ξεκουράσαμε και κάποιους παίκτες. Προς το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οι αντίπαλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα εναντίον μας, δεν πρέπει να βλέπουμε αυτά τα μας σαν αγγαρείες. Αν και είναι δύσκολο.

Οι τραυματίες είναι σε πρόοδο. Ο Γουόκαπ έχει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και κάνει διπλές και τριπλές θεραπείες κάθε μέρα, η κινητικότητα της άρθρωσής του έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ελπίζουμε ότι θα προπονηθεί Τρίτη – Τετάρτη για να παίξει την Πέμπτη. Ο Λαρεντζάκης κι αυτός είναι καλύτερα, αλλά δεν έχει κάνει κι αυτός μέχρι τώρα ομαδική προπόνηση. Ο Μιλουτίνοφ είναι έξω».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024