Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Το συγκεκριμένο βίντεο περιλαμβάνεται στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων που παραδόθηκε στα χέρια του ανακριτή Λάρισας.

Στα χέρια του ανακριτή της Λάρισας βρίσκονται τα νέα βίντεο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Το συγκεκριμένο βίντεο περιλαμβάνεται στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων που παραδόθηκε στα χέρια του ανακριτή Λάρισας.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί ένα μανιτάρι καπνού.

Το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο μαζί με άλλα δύο είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουρλος στο MEGA και στην εκπομπή Live News από το τραγικό δυστύχημα στις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε τα βίντεο και την ανάλυση που κάνουν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν σήμερα στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση αναφέρουν ότι με το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργούνται νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024