Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράβος Ρώσου μαφιόζου εκτελεστή είχε πυροβολήσει 16χρονο στο Λαγονήσι - Πώς συνδέεται με τη Greek Mafia

Μπράβος Ρώσου μαφιόζου εκτελεστή είχε πυροβολήσει 16χρονο στο Λαγονήσι – Πώς συνδέεται με τη Greek Mafia

Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση στο Λαγονήσι και να ταυτοποιήσει τον δράστη που τραυμάτισε στο πόδι το ένα από τα δύο παιδιά πυροβολώντας εναντίον τους.

Ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Λαγονήσι τον περασμένο Μάρτιο (24/3/2023) που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε δύο 16χρονους φαίνεται να ανοίγει νέο κύκλο ερευνών για την Greek Mafia και τις εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση στο Λαγονήσι και να ταυτοποιήσει τον δράστη που τραυμάτισε στο πόδι το ένα από τα δύο παιδιά πυροβολώντας εναντίον τους χωρίς κάποιον λόγο.

Μπράβος Ρώσου μαφιόζου

Την υπόθεση τότε κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου, αφού κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο δράστης πυροβόλησε τα δύο παιδιά τα οποία δεν είχαν κάποια παραβατική συμπεριφορά ή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο δρόμος που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς τα παιδιά

Τελικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πρόκειται για έναν 32χρονο Ουκρανό που εκτελούσε χρέη φύλακα για έναν 43χρονο Ρώσο μαφιόζο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος απασχολούσε στην χώρα του για υποθέσεις ληστειών, εκβιασμών και ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 2012, στο Κίεβο.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των παιδιών την στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα που έμενε ο Ρώσος μαφιόζος, ενώ απλά μιλούσαν μεταξύ τους.

Μάλιστα ο δράστης πριν τραπούν σε φυγή οι νεαροί προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει.

Τα συμβόλαια θανάτου

Η υπόθεση λαμβάνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού όπως διαπιστώθηκε ο Ρώσος που διέμενε με την οικογένειά του στη βίλα στο Λαγονήσι ίσως να σχετίζεται με τις εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων κατά μελών της Greek Mafia και με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος για τον έλεγχο στη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι σχετίζεται με τους εκτελεστές, τους λεγόμενους «Ρώσους», που δολοφόνησαν τον γνωστό στον χώρο της νύχτας Βασίλη Σκαφτούρο ή «θείο Τζο» τον Απρίλιο του 2022 ενώ ίσως να εμπλέκεται και στη διπλή δολοφονία το καλοκαίρι του 2023 στον Κορυδαλλό, του «Ράμπο» και του κουνιάδου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο κινητό του «Ράμπο» εντοπίστηκε η φωτογραφία του 43χρονου Ρώσου. Εικάζεται ότι «Ράμπο» θεωρούσε τον 43χρονο ως έναν από τους εκτελεστές του «θείου Τζο» και τον είχε στοχοποιήσει.

Εις βάρος του 32χρονου μπράβου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητείται, ωστόσο εικάζεται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα την 24-3-2023 στα Καλύβια Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εξερχόμενος από αυτοκίνητο είχε πυροβολήσει σε βάρος 16χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024