Στο περιθώριο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ – «Είναι αναξιόπιστοι»
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν καμία ενημέρωση για τα σχέδια διαδοχής από τον βασιλιά Κάρολο.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να αισθάνονται περιττοί, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος παίρνει τις αποφάσεις για το μέλλον της μοναρχίας.
Ενώ παίρνει τον χρόνο του μακριά από τα δημόσια καθήκοντά του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος κάνει σχέδια για τη διαδοχή.
Αυτό ακριβώς έχει προκαλέσει δυσφορία στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς προχωρά τον σχεδιασμό χωρίς πρώτα να τους συμβουλευτεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό Heat, το λαμπερό ζευγάρι δεν πρόκειται να κάνει φασαρία.
Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn μίλησε επίσης στη Mirror για το γεγονός ότι τα σχέδια επικεντρώνονται στον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.
«Ο Κάρολος γνωρίζει ότι ως μελλοντικός βασιλιάς ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει πως ο βασιλιάς Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της όγδοης δεκαετίας της ζωής του πριν να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής.
Αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει και δείχνει πως ίσως ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι πιστεύουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στη Mirror.
«Πρόσεχε τι εύχεσαι»
Ανέφερε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι φαινομενικά δεν εμπλέκεται στα σχέδια λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.
«Ο πρίγκιπας Χάρι σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στις συνομιλίες για τη διαδοχή επειδή δεν είναι πλέον ενεργό εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας ή ακόμα και πρόσωπο εμπιστοσύνης.
Βγήκε η ευχή του και δεν είναι πλέον ο εφεδρικός, ή τουλάχιστον είναι μόνο ονομαστικά ο εφεδρικός. Αυτή μπορεί να είναι κάλλιστα μια περίπτωση του ‘πρόσεχε τι εύχεσαι’», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
«Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως μυστικός και κανείς δεν εμπιστεύεται τον πρίγκιπα Χάρι να είναι μέρος του για τον απλούστατο λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που νιώθει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Αυτόν τον μήνα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανέλαβαν την τελευταία τους βασιλική υποχρέωση ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Το ζευγάρι ζει πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τα δύο του παιδιά, τον 4χρονο πρίγκιπα Άρτσι και τη 2χρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ.
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442